Välj professionell mattvätt nära dig – säg farväl till smuts och fläckar


Behöver du professionell mattvätt nära Hammarby sjöstad, Nacka, Saltsjö boo 
eller Gustavsberg? Vi tvättar mattor i olika storlekar åt företag, industrier och privatpersoner

En entrématta är oftast det första dina kunder ser. Och i vardagsrummet är det oftast mattan som sätter tonen på stilen. Därför är det viktigt med en ren och snygg matta som ger dina kunder, besökare och middagsgäster ett bättre första intryck och en trevlig känsla. Men för att dina mattor ska hålla sig rena och fräscha under en längre tid behöver du ta hand om dem och tvätta dem regelbundet.

Vi på Sjöstadens Kem & Skrädderi har lång erfarenhet av mattvätt för alla typer av material och storlekar. Skjut inte på att tvätta mattan, kontakta oss istället.

Ansvarsfull mattvätt för alla typer av mattor

När du lämnar in en matta till oss kan du vara säker på att den blir ren och fräsch. Vi använder oss av skonsamma metoder för att avlägsna damm och smuts. Vi ser även till att hantera och tvätta din matta på ett varsamt sätt för att bibehålla din mattas ursprungliga skick. Detta gäller oavsett om du ska tvätta en mycket gammal persisk matta, eller en ny entrématta.

Vår kunniga personal har lång erfarenhet av att hantera känsliga och värdefulla mattor. Låt inte mattan ligga hemma och damma – lämna in den till oss så hjälper vi dig direkt.

KONTAKT